Groningse Ondernemers Challange

Groningse Ondernemers Challange

In 2017 heb ik meegedaan aan de Groningse Ondernemers Challenge. Destijds was mijn praktijk nog gevestigd in de stad Groningen en ondersteunde ik vanuit daar kinderen waarvan de ouders gingen scheiden. Omdat deze hulp particulier gefinancierd moest worden (door ouders zelf dus) was dit niet voor iedereen toegankelijk. De Groningse Ondernemers Challenge daagde lokale ondernemers uit om iets voor de maatschappij te doen.

Ondersteuning voor iedereen toegankelijk

Ik bedacht lotgenotengroepen waar kinderen gratis aan mee konden doen, in samenwerking met de buurtteams. Toen ik verhuisde van Groningen naar Utrecht is dit idee door de buurtteams voortgezet.

Zie hier de pagina van de Groningse Ondernemers Challenge.

Over de schrijver
Gezinstherapeut bij rouw en verlies
Reactie plaatsen