Gelukkiger worden dankzij dit zelfreflectie dagboek

Gelukkiger worden dankzij dit zelfreflectie dagboek

Al jaren lang ben ik een fan van de kaartjes van Vertellis. Ze hebben gesprekskaartjes die je met familie, vrienden of je partner kunt gebruiken en die een garantie bieden op een diepgaand gesprek. Of ruzie tijdens het kerstdiner, dat is ook een mogelijkheid.

Toch is dat het waard, want je leert elkaar beter kennen en denkt bewust na over wat je ergens van vindt. Wil je dit nou niet altijd samen met mensen doen, of wil je liever die ruzie voorkomen (is een grapje he), dan kun je het ook zelf doen met dit zelfreflectie dagboek.

Zelf ben ik aan het begin van de corona periode in 2020 begonnen met schrijven. Heel interessant om terug te lezen nu. Ook lees ik regelmatig terug waar ik eerder dankbaar voor was. Die dingen vergeet je namelijk gewoon, maar dat is zonde!

Je bestelt hem hier.

Probeer het eens, zou ik zeggen :). Wil je meer weten over mijn ervaring met dit boek? Zie hier mijn IGTV.

Over de schrijver
Gezinstherapeut bij rouw en verlies
Reactie plaatsen